"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Ardeiul iute este una dintre plantele cu multe beneficii pentru organism. Consumul lui previne boli cardiovasculare, ameliorează reumatismul, combate cancerul, stimulează pancreasul şi ajută la funcţionarea plămânilor.

Oamenii de știință afirmă că oamenii care consumă în mod regulat alimente picante sunt atât mai longevive, cât și mai puțin predispuși la afecțiuni și boli grave precum cancerul, bolile de inima și bolile respiratorii.

Potrivit unui studiu realizat de cercetători din întreagă lume și publicat in British Medical Journal , există o conexiune între consumul de alimente picante și speranța de viață.

Din obiceiurile a aproximativ 500.000 de oameni din China cu vârste între 30 și 79 ani, cercetătorii au arătat că oamenii care au mâncat aproape zilnic alimente picante și iuți au trăit mai mult și au picat pradă mult mai rar bolilor grave sau fatale.

Sursa:dorcudor

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.