"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Dacă găsești boabe de fasole sau alte resturi de mâncare la ușa casei, atunci trebuie să fii ceva mai atent. Polițiștii au tras un semnal de alarmă și au explicat ce poate să însemne acest „semn”.

În ultima perioadă, tot mai multe persoane au găsit pe ușa casei cantități semnificative de boabe de fasole din conservă sau tot felul de alte alimente. Polițiștii au investigat acest fenomen și au descoperit despre ce este vorba, ce poate să însemne acest „semn”, dar și ce trebuie să facă oamenii pentru a preveni o astfel de situație.

Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare aruncate la ușa casei

PUBLICITATE

Recent, Maria Celino-Straker din Manchester a văzut că cineva îi aruncase pe ușă o conservă cu boabe de fasole. Inițial, aceasta a considerat că este vorba despre o glumă a unor copii din cartier. Ulterior, un polițist i-a explicat faptul că nu este vorba doar despre un gest făcut din pur amuzament, ci mai degrabă de un semn cât se poate de serios. Potrivit omului legii, resturile de mâncare sau diferite obiecte lăsate la intrarea într-o casă pot fi un semn clar că un hoț a pus ochii pe respective locuință.

Ca să se asigure că proprietarii sunt plecați, respectivul infractor urmărește dacă mizeria sau obiectele lăsate acolo sunt curățate. În caz contrar, hoțul acționează, fiind convins că nu există vreo persoană la casa respectivă la momentul cu pricina.

Ulterior, tot mai multe persoane au început să găsească boabe de fasole și resturi de mâncare aruncate pe ușa casei. Cei de la poliția din West Yorkshire au investigat acest fenomen și au ajuns la concluzia că tot mai mulți tineri au început să fie fanii mișcării #beanbandits (n.r. bandiți de fasole), ce s-a născut pe TikTok. Practic, în dorința de-a fi la modă și de-a se filma pe TikTok, copiii merg la magazine sau umblă în cămara familiei pentru a găsi conserve cu boabe de fasole. Apoi, pe furiș, aceștia aruncă mâncarea pe uși, pe garduri și pe străzi, distrându-se copios, arată cei de la mirror.co.uk.

PUBLICITATE

Sătui să tot primească apeluri în care oamenii reclamă faptul că au găsit boabe de fasole și alte resturi de mâncare pe ușa casei, polițiștii britanici au încercat să tragă un semn de alarmă și au mers să discute cu vânzătorii din magazine. Oamenii legii i-au sfătuit pe comercianți să aibă grijă cui vând cantități mari de conserve cu boabe de fasole, în încercarea lor de-a opri acest fenomen care a început să capete amploare.

Așadar, fie că este vorba despre trendul de pe TikTok, fie că este vorba despre o încercare a hoților, dacă ai găsit boabe de fasole sau alte resturi de mâncare la ușa casei tale poate să fie un „semn” pe care nu trebuie să-l ignori.

Sursa: antena3

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]