"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Nativii tuturor zodiilor vor întâmpina schimbări în sectorul carierei, în special semnele de apă. Semnele de foc ar putea experimenta schimbări în domeniul relațiilor și al comunicării cu cei din jur

Horoscop noiembrie 2021 Berbec
Interacțiunile tale cu alte zodii se vor intensifica luna aceasta, iar Soarele din Scorpion îți schimba energia. Felul în care comunici cu cei din jur se va schimba și te vei conecta pe mai multe planuri cu o persoană dragă ție.

De asemenea, ciclul planetei Marte îți afectează relațiile cu cei apropiați. Pe 12 noiembrie, Luna intră în Scoprion, mutând focusul pe relațiile tale și cât timp trebuie să investești în ele. Este indicat să nu mai încerci să te izolezi de cei din jur, chiar dacă ai impresia că nu pot toți să țină pasul cu tine. Drumul e întotdeauna mai ușor în doi și tocmai de aceea ar trebui să îți deschizi inima.

Horoscop noiembrie 2021 Taur
Soarele din Scorpion, pe 11 noiembrie, va intra în casa relațiilor pentru nativii din zodiac Taur, iar Marte, planeta pasiunii I se va alătura. Comuniunea dintre aceste planete te va face irascibil. Prin urmare, trebuie să eviți conflictele cu cei din jur, fie că e vorba de persoanele dragi sau colegii de muncă.

Vei simți că unele relații de prietenie te vor duce la capătul puterilor, dar trebuie să te gândești la dorința ta constantă de a avea liniște. Doar persoanele care au o conexiune special cu tine vor înțelege ce eforturi depui pentru a păstra oamenii valoroși în viața ta.

Horoscop noiembrie 2021 Gemeni
Ești o fire versatilă, care se adaptează extrem de ușor, dar de data aceasta astrele nu prevăd o lună liniștită pentru tine. Luna noiembrie te va lovi ca un trăznet pentru că vei avea foarte multe responsabilități și sarcini care te vor copleși.

Cu toate acestea, comuniunea dintre Pluto și Soare te va ajuta să ai mai multă energie. Trebuie să pui mai mult accent pe starea ta de sănătate în timp ce te focusezi pe problemele pe care le ai de rezolvat. Fii mai atent la dieta ta și la cât de mult te odihnești pentru a fi în formă.

Horoscop noiembrie 2021 Rac
Trebuie să fii mai responsabil pentru emoțiile și sentimentele tale, asumându-ți mereu ceea ce simți și împărtășindu-le celor din jur tot ce simți pentru ei. Saturn, planeta responsabilității, te va ajuta să fii autodidact. Cel mai important lucru este să nu te abandonezi pe tine însăți.

Pe 8 noiembrie Saturn va retrograda sub semnul tău, iar asta îți v oferi oportunitatea de a dezvolta acea structură internă a sinelui pe care te vei putea sprijini în zilele grele. Nu îți face griji pentru că poți să ai singur grijă de tine.

Horoscop noiembrie 2021 Leu
Chiar dacă de regulă ești o persoană sociabilă, căreia îi place să se reconecteze cu natura, luna aceasta e posibil să vrei să te retragi în carapace și să petreci mai mult timp de unul singur. Marte din Scorpion se află în casa emoțiilor pentru nativii din zodia Leu.
Este momentul perfect pentru tine să te bucuri de prezența ta, să înveți mai multe despre tine și să te apuci de redecorat, punând în practică ideile tale creative. Dacă în ultima vreme ai avut divergențe cu o persoană dragă, problemele își vor găsi acum rezolvarea.

Horoscop noiembrie 2021 Fecioară
În ultima vreme te-ai dezvoltat pe toate planurile, iar Mercur, planeta care e ca un înger păzitor pentru tine, va lăsa energia Scorpionului să te molipsească. Astfel, vei deveni mai focusat și determinat să îți duci sarcinile la bun sfârșit.
Nu este necesar să te concentrezi pe fiecare mic detaliu pentru că e posibil să îți scape esența lucrurilor care se întâmplă în jurul tău. Toate planetele din jurul Săgetătorului sunt în a treia casă a comunicării pentru nativii din zodia Fecioară, iar asta îi va face să își îmbunătățească relațiile la locul de muncă.

Horoscop noiembrie 2021 Balanță
Ești extrem de concentrat când vine vorba de lucrul în echip, relații și cooperare, iar Jupiter, planeta creșterii și a dezvoltării, te va ajuta să devii mai creativ și să câștigi mai mulți bani. Bucură-te de acest lucru pentru că meriți, după toate eforturile pe care le-ai făcut în ultima vreme.
Venus va fi sub semnul tău zodiacal până pe 22 noiembrie, iar asta te va ajuta să te înconjori cu cei mai importanți oameni din viața ta care îți vor demonstra că îți sunt alături atunci când ai nevoie. Poți îndeplini tot ce îți propui pentru că ești extrem de încrezător.

Horoscop noiembrie 2021 Scorpion
Luna noiembrie se dovedești a fi luna renașterii și a regenerării pentru tine. Marte, planeta care îți este ca un înger păzitor, va forma o cadratură cu Soarele pe 11 noiembrie. Astfel, dorința și pasiunea ta de a îți pune în practică planurile va crește. Iar atunci când ești focusat pe ceea ce își dorește inima, vei reuși să duci toate sarcinile la bun sfârșit.

Horoscop noiembrie 2021 Săgetător
Planetele din zodia Scorpion intră în cea de-a 12-a casă a ta, cea a viselor și a inspirației. Prin urmare, va fi foarte ușor pentru tine să spui ce ai pe suflet, când Mercur intră în casa comunicării. Luna nouă în Scorpion pe 12 noiembrie te va ajuta să ai mai multă claritate în luarea deciziilor, în timp ce primești și sprijinul celor apropiați.

Horoscop noiembrie 2021 Capricorn
Chiar dacă de regulă ai toate planurile bine puse la punct, de data aceasta astrele prevăd faptul că nu ai toate lucrurile puse în ordine în luna noiembrie pe măsură ce Saturn, planeta care te guvernează, începe cea de-a 5-a lună de retrogradare pe 8 noiembrie.
Este indicat să îți analizezi relațiile cu cei din jur, fie că vorbim de familie, colegi de muncă sau partenerul de viață. E momentul potrivit să impui niște limite celor din jur și să îți stabilești clar prioritățile. Pe plan profesional, e posibil să ai parte de o promovare sau o oportunitate de a-ți schimba jobul pe măsură ce Jupiter traversează sectorul profesional. Ești pregătit să îți asumi o responsabilitate mai mare.

Horoscop noiembrie 2021 Vărsător
Te simți de parcă doar ce te-ai trezit după o perioadă lungă în care ai fost amorțit când Uranus își schimbă poziția pe 11 noiembrie. Astfel, se trezește în tine dorința de revoltă și de muncă. Vrei să demonstrezi că poți mai mult decât cred cei din jur și nimic nu îți va sta în cale atunci când vrei să îți îndeplinești scopul.
Simți că ai o nouă misiune atunci când Marte intră în Scorpion pe 11 noiembrie, iar Luna nouă din Scorpion începe pe 12 noiembrie. Vei reuși să elimini tot ce nu merge în viața ta, muncind din greu pentru ceea ce îți dorești. Se ivesc mai multe oportunițăți pentru noi parteneriate la locul de muncă

Horoscop noiembrie 2021 Pești
Ești mai creativ acum decât ai fost în ultima vreme, iar planeta Uranus te ajută să te concentrezi pe a face schimbări în viața ta, în special pe plan personal. Vei reuși să te redescoperi și să îți revizuiești ultimele luni și evoluția pe care ai avut-o.
De regulă te dedici întru totul atunci când planifici ceva, fiind extrem de empatic cu cei din jur. Cu toate acestea, este momentul să faci curat în lista de prieteni și să îi împiedici pe cei din jur să îți mai pună obstacole în cale.

Sursa: a1

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.