"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Practicarea răbdării nu este ușoară. Răbdarea este incomodă. „Ființei” noastre umane îi place să știe ce se întâmplă imediat sau foarte repede. Îi place să se pregătească și să meargă înainte. Vrem ca lucrurile să fie foarte convenabile cu un stres cât mai mic posibil. Deci, legăm răbdarea cu neplăcerile.

Dacă descoperiți că este greu să fii răbdător, citește asta …

Dacă nu poți avea răbdare, nu vei realiza vreodată lucrurile de care ai nevoie în univers. Într-un ocean în care satisfacția instantanee este standardul, nerăbdarea a devenit un mod de viață, atât de mult încât oamenii nu cred că au suficient timp pentru a practica răbdarea.

Nerăbdarea a fost legată de incompetența socială și cognitivă și de incapacitatea de a face față frustrărilor vieții. Faceți un pas înapoi și identificați cum vă mișcați de-a lungul zilelor. Dacă explorezi greu să ai răbdare, continuă să citești. Respirați adânc și răciți-vă. Totul va ieși la timp.

Lucrul strălucit este că răbdarea este o abilitate care poate fi învățată. Adevărata răbdare dorește o schimbare a mentalității. Este un obicei pe care îl poți stăpâni și învăța, cu practică. Să vorbim despre câteva modalități bune prin care puteți cultiva mai multă răbdare în lumea voastră.

Luarea deciziilor mai inteligentă. Când vine vorba de luarea unor decizii înțelepte, răbdarea este cea mai formidabilă resursă. Când suntem răbdători, rămânem în afara poveștilor negative care ne pot estompa zona de judecată. Ceea ce ne dăm dovadă de rezultate devastatoare este de obicei uman, dar, de asemenea, complet devastator pentru capacitatea noastră de a lua decizii frumoase. Când suntem răbdători, avem atenția să ne oprim și să ne concentrăm asupra momentului prezent. Prin faptul că suntem în acest moment, suntem capabili să facem alegeri vibrante care să țină cont de cadrul mic și mare.

Răbdarea vă oferă posibilitatea de a bloca toate deciziile catastrofale și de a vă ajuta să luați decizii mai inteligente. Pentru orice lider, răbdarea ar trebui să fie una dintre valorile fundamentale ale traseului. La serviciu, acasă, în relația voastră, este aproape la fel de necesar ca respirația.

Dacă te bazezi pe răbdare, vei putea tolera multe frământări și vei lua decizii înțelepte. Și ca ființă umană, înțelegi din experiența trecută

Sursa: randuripentrutine

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.