"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Spațiul în care locuiești îți influențează subtil întreaga viață. Indiferent că vrei să crezi sau nu, inconștient îți creezi mediul în care trăiești.

Potrivit conceptului reiki, energia pozitivă este strâns legată de modul în care alegi să îți organizezi locuința. Așadar, dacă nu te simți tocmai confortabil în unele camere din casă, poate e cazul să faci unele schimbări!

Lumânare cu lemn de santal. Lemnul de santal este sacru, iar uleiul ars de acesta transmite vibrații către prima și a patra chakră, contribuind la o atmosferă calmă în casă și la vindecarea problemelor afective.

PUBLICITATE

Pentru echilibru și relații sănătoase în familie, de pe noptiera din dormitorul tău nu ar trebui să lipsească o lumânare decorativă cu esență de santal. Poți arde și bețișoare parfumate din lemn de santal, timp în care o meditație e întotdeauna bine-venită.

Pernă de meditație. Atunci când meditezi și îți acorzi câteva momente pentru a-ți liniști mintea, ideal e să o faci în același loc. Acolo se va forma o energie de care e bine să profiți. Alege un colțisor al casei și procură-ți o pernuță de meditație.

Optează pentru culori deschise, luminoase, pe care tu le asociezi cu starea de bine, și ai grijă ca pernuța să fie doar a ta. Privește-o ca pe o parte importantă din procesul meditației!

PUBLICITATE

Cărți inspiraționale. E minunat să te poți așeza în colțul de meditație – oricând ai nevoie – și să te poți relaxa citind câteva pagini care să te inspire. E dovedit științific faptul că, într-o manieră incredibilă, gândurile sunt cele care ne clădesc realitatea, iar cuvintele au un impact extrem de puternic asupra creierului, formând noi rețele neuronale! Așadar, cărțile cu mesaj pozitiv care îți insuflă încredere, te motivează și te inspiră nu trebuie să-ți lipsească de pe noptieră.

Tămâie. Dacă vrei să te înconjori cu energie pozitivă, indiferent că arzi tămâie în timpul meditației, pentru a însoți rugăciunile, sau alegi să o aprinzi pentru a schimba atmosfera în casă, aceasta are efecte purificatoare puternice și reușește să reducă stresul, să îți ofere o stare de calm și chiar să vindece diferite afecțiuni. Poți opta și pentru lavandă sau patchouli, mai ales dacă îți dorești să atragi și mai multe lucruri pozitive în viața ta!

Pene. Da, penele sunt elemente extrem de importante în practica reiki. Introdu în decorul locuinței tale și câteva pene. Acestea, se spune, sporesc rezultatele meditației și sunt recunoscute ca elemente puternice de legătură cu partea divină.

PUBLICITATE

Bețișoare parfumate din Palo Santo. Copac mistic originar din America de Sud, palo santo se traduce din spaniolă prin „lemn sfânt”. Palo santo este benefic pentru curătarea energiei negative din locuință, generează „trezirea” glandei pineale și are un miros extrem de plăcut și relaxant care, pe lângă energiile nefaste, ține la distanță insectele nedorite. Aprinde vârful lemnului, lasă-l să ardă în jur de 30 de secunde, iar apoi stinge flacăra și bucură-te de fumul pe care îl eliberează. Acum nu îți rămâne decât să te bucuri de aroma sa vindecătoare.

Sursa: divahair

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]