"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Bei suficientă apă în fiecare zi? “Apa este viata!” Este esențial să faceți tot posibilul pentru a crește nivelul de lichid al corpului atunci când se întâmplă acest lucru. Următoarele sunt zece semne comune că nu beți suficientă apă, care sunt, de asemenea, semne de deshidratare la adulți.

1. Ai o durere de cap constantă
Durerea de cap constantă este unul dintre primele semne de deshidratare la adulți. Biologii sugerează că volumul de sânge din corpul tău scade atunci când ești deshidratat. Implicația este o reducere a aportului de sânge la creier din cauza insuficienței sângelui care ajunge la cap, ceea ce duce la dilatarea vaselor de sânge.

2. Respirația ta este grea
Acest lucru se datorează faptului că bacteriile care locuiesc în gura se întâmplă să se înmulțească pe măsură ce gura se usucă. Consumul de apă după masă face o treabă excelentă de a spăla particulele alimentare care rămân depuse între dinți, menținând în același timp niveluri adecvate de salivă necesare în gură.

3. Creșteți în greutate
Oricât de surprinzător ar părea, a câștiga mai multe kilograme poate fi, de asemenea, un semn că nu bei suficient semn. Acesta este motivul pentru care majoritatea experților în sănătate își sfătuiesc adepții să mărească aportul zilnic de apă în timpul călătoriei lor de slăbire.

4. Ești nervos și iritabil
Potrivit cercetărilor, deshidratarea poate ajunge să provoace modificări neurologice în corpul dumneavoastră care, la rândul lor, vă afectează capacitatea de concentrare. Acest lucru vă poate face, de asemenea, iritabil și nervos.

5. Ești însetat în mod constant
Este de la sine înțeles că primul simptom pe care îl vei simți atunci când corpul tău este deshidratat este sete. Cu toate acestea, senzația de sete nu este un indicator concludent că trebuie să vă rehidratați corpul. Uneori, sete ar putea fi rezultatul unor afecțiuni precum anemie sau diabet.

Sursa: randuripentrutine

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.