"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Până când moartea ne va despărţi! Aşa sună jurământul făcut în faţa lui Dumnezeu. Însă, adeseori, dragostea trece şi această barieră. Ioan Horea, un bătrân de 96 de ani din Cluj, a fost dat dispărut de familie în cursul zilei de joi.

Pensionarul a plecat de acasă în jurul orei 14.00 şi nu s-a mai întors. În plus, nu a putut fi contactat. Aşa că îngrijorate, rudele au apelat la ajutorul poliţiei.

La rândul lor, oamenii legii s-au mobilizat şi au făcut apel la public. Doar că în cursul zilei de vineri, bătrânul a fost găsit într-un cimitir din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca.

Din primele verificări, nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Detaliul tulburător este că bătrânul s-a stins din viaţă în apropierea mormântului soţiei sale. Cel mai probabil venise să o viziteze.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Alex Prunean.

Sursa:observator

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.