"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Vara se apropie cu pași repezi, iar restricțiile legate de virusul COVID-19 nu mai sunt atât de stricte. Putem sta în aer liber fără mască pentru a ne bucura de soarele arzător. Acesta este momentul prielnic pentru a ne afișa cele mai cool coafuri de vară.

Coafurile de vară trebuie să fie lejere și să nu îți solicite să depui prea mult efort pentru întreținerea lor. Acestea arată bine când au volum și sunt fluide.

Cele mai cool coafuri de vară
Ai nevoie să îți reîmprospătezi look-ul și cauți o idee pe care stilistul tău să o pună în aplicare? Există un singur lucru pe care îl poți face pentru a te simți fresh și pregătită pentru vara anului 2021: să îți schimbai coafura. La urma urmei, este un moment excelent pentru a aduce un strop de „noutate” în viața ta.
Breton de tip „cortină”

Bretonul „cortină” este inspirat din anii 1970. Acesta este împărțit în două la mijlocul frunții, iar fiecare parte este pieptănată în lateralele feței.

„Bretonul cortină este de departe unul dintre trendurile anului în materie de hairstyle. Te schimbă complet. Îți luminează fața”, declară stilistul de păr Graham Nation.

Tunsori în stilul anilor ‘70

Tunsorile moderne și-au făcut apariția peste tot anul acesta. Însă pe perioada verii stilul devine mai lejer, mai ușor de întreținut.

„Se poartă părul cu volum, tuns în scări. De obicei această tunsoare este asociată cu un breton lung, ce poate fi dat părți”, spune Liz Rim, coafeză la salonul la IGK, din New York.

Anii ’70 se întorc. Oamenii caută alternative ale aspectului dezordonat „de plajă”. Versiunile acestei coafuri pot fi realizate la orice lungime.

Nu există vară fără păr dezordonat pe plajă. Acest aspect este incredibil de relaxat și versatil pentru multe tipuri și lungimi de păr. Cea mai bună modalitate de a obține acest aspect este prin folosirea spray care conferă textură și volum părului. Poți, de asemenea, face „valuri” folosind un ondulator.

Bob drept

Încă din anii 1920, bobul a devenit un simbol al rebeliunii. Noile tendințe abordează anul acesta bobul drept. Vei avea o vară fără griji dacă vei adopta această coafură, recomandă stiliștii internaționali.

Această formă oferă versatilitate. Părul poate arăta perfect de drept, la o întâlnire de business, dacă folosești o placă de îndreptat părul. Sau poți avea o textură lejeră, ca și cum ți-ai lăsat părul să se usuce la soare, dacă folosești un spray cu sare de mare.

Părul de lungime medie

Persoanele care nu doresc să își taie prea mult părul pot adopta o cale de mijloc. Părul ideal pentru aceste persoane este lungimea medie, care are o formă frumoasă și măgulește majoritatea fețelor, sugerează revistele de specialitate.

Principalele tendințe coloristice par a fi culoare care sunt ușor de întreținut, naturale. Se preferă încadrarea feței, evidențierea subtilă, balayagele. Foarte populare vara aceasta sunt tonurile calde, maronii și aurii.Îmi place că oamenii sunt foarte deschiși la tonuri mai calde, de culoare maro-auriu. Joacă-te cu tonurile aurii, sau bej-cremos, tonuri de cupru. Nu te feri de a arăta tuturor cularea ta naturală. Cu toții o vor adora! Dacă vrei să îți schimbi culoarea părului, vezi care sunt tendințele la acets capitol.

Sursa: catine

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.