"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Două tinere din Cluj, care traversau regulamentar o trecere de pietoni semaforizată, au fost lovite în plin de o maşină. Accidentul s-a petrecut, luni, şi a fost surprins de o cameră de luat vederi fixă montată pe o clădire de vis-a-vis.

loading...

„Din primele date, conducătorul auto în vârstă de 37 de ani, care se deplasa înspre strada Fagului, din direcţia străzii Calea Turzii, nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului, accidentând două tinere de 15 şi 16 ani, care se angajaseră în traversarea trecerii pentru pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au arătat reprezentaţii Poliţiei Cluj, citati de adevarul.ro.

Una dintre victime, Alexia, a postat pe grupul „Info trafic judeţul Cluj” un mesaj în care se arată deranjată de gestul unor trecători de a începe să le filmeze cu telefoanele mobile în timp ce aşteptau, în agonie, Ambulanţa:

„EDIT: ‘domnul ‘ şofer a declarat la presă şi ştiri că noi am trecut pe roşu

Bună seara , sunt una dintre victimele accidentului de astăzi din Buna Ziua şi aleg să vorbesc despre un lucru, unul dintre multele pe care le-aş putea spune. Fiecare om este om şi când este pe jos lovit demaşina şi când stă la trecere şi priveşte aceasta scenă nu uşor de uitat. Faptul că o parte din persoanele pe care eu le vedeam stând întinsă pe jos în agonie de-a lungul trotuarului în loc să spună o rugăciune pentru mine şi prietena mea care aşteptam în durere SMURDUL , o mulţumire rapidă că nu sunt ei sau copiii lor în locul nostru sau pur şi simplu să-şi vadă de treabă, au ales să facă inumanul gest de a-şi scoate telefoanele să filmeze cu zoom, cu blitz, să facă fel şi fel de poze şi liveuri mi-a lăsat un gust profund amar.

Totuşi, nici gestul doamnelor şi domnilor care au sărit în a doua secunda să ne ajute, să ne învelească sau să ne consoleze nu este de ignorat. Le Mulţumesc enorm şi angajaţilor de la Lidl, şi celor de la farmacie care au făcut tot ce au putut , chiar şi gestul de a se oferi să ne dea telefonul să ne sunăm părinţii . Vă salut de la urgente, aveţi grija când treceţi regulamentar …toate cele bune!”.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.