"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Draga mea mama,

loading...

Stiu ca nu a fost usor. Stiu ca ai facut sacrificii. Stiu ca ai pierdut ani pretiosi. Stiu ca ti-ai luat timp din timpul tau pentru a avea grija de mine. Si mai stiu ca in inima ta nu exista iubire mai pura si mai devotata decat iubirea de mama.
Iti multumesc ca…

Iti multumesc ca ai ales sa iti schimbi cursul vietii pentru mine, ca m-ai purtat in pantece 9 luni si ca m-ai adus pe aceasta lume.

Iti multumesc ca ai fost intotdeauna alaturi de mine si mereu m-ai sprijinit.

Iti multumesc ca m-ai facut sa ma simt speciala si m-ai incurajat sa imi gasesc singura drumul in viata.

Iti multumesc ca ti-ai facut griji pentru mine.

Iti multumesc pentru toate orele in care m-ai ascultat. De la tine am invatat cele mai importante si frumoase lectii de viata.

Iti multumesc pentru rabdarea de care ai dat dovada de fiecare data cand faceam ceva gresit.

Iti multumesc pentru noptile nedormite in care ai avut grija de mine, pentru supa calda pe care mi-o aduceai la pat, pentru imbratisarile calde care imi calmau sufletul cand corpul meu era bolnav.

Iti multumesc pentru iubirea ta neconditionata. M-ai iubit nu doar in momentele frumoase, ci si in momentele mai putin frumoase, cele rebele in care nici macar eu nu mai stiam ce sa fac cu viata mea.

Draga mama… vreau sa stii ca te iubesc, ca esti cea mai importanta persoana pentru mine si ca te pretuiesc mai mult decat pretuiesc viata. Ori de cate ori zambesc, citesc o carte sau simt soarele pe fata, gandul imi zboara la tine, iar sufletul meu simte dragostea pe care mi-ai aratat-o intotdeauna.

Si iartă-mi pentru că uit uneori să îți spun ce mult însemni pentru mine și cât de mult te iubesc!

Iartă-mă pentru neascultare, si usi trântite, si cuvinte aspre uneori.

Te iubesc si iartă-ma!

Sursa: randuripentrutine

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.