"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Cel care ești acum este doar rezutatul creșterii nivelului tău de conștientizare, comparativ cu perioada în care erai copil.

loading...

Și a fi un Lucrător în Lumină nu înseamnă neapărat că slujba ta are de-a face în vreun fel cu vindecarea sau cu spiritualitatea; poți fi o mamă casnică, un brutar, un profesor, un asistent social, etc – orice ai face ca activitate profesională, aceea este doar “deghizarea” ta, fiindcă sub acea aparență tu îți faci munca de Lucrător în Lumină.

Uneori, tu nici nu știi că ești un Lucrător în Lumină, ai impresia că ești doar acel om obișnuit care se duce la serviciu zi de zi. Chiar ești un om care se duce la serviciu zi de zi, dar energia ta are un efect de activare și un efect vindecător asupra celor din jur.

Și dacă nu ești conștient că ești Lucrător în Lumină înseamnă că nu ești conștient de adevărata ta identitate și în loc să înțelegi efectele terapeutice (invizibile) ale prezenței tale într-un spațiu, tu doar constați ceea ce este vizibil: că îi iriți/ scoți din sărite foarte des pe cei din jur. Și te întrebi “De ce Dumnezeu îi enervez pe toți?!”.

Pentru că deși nu ești conștient, tu le apeși butoanele, scoți la suprafață tiparele/ credințele/ emoțiile lor de vibrație joasă, ca să le vadă, să le conștientizeze și astfel, faci o muncă de vindecare.

Așa că deschideți ochii și fiți conștienți: voi sunteți Lucrători în Lumină, sunteți membri ai echipajului trimis în misiune la sol, care-i ajută pe ceilalți în procesul Ascensiunii.

Deseori, CEEA CE GÂNDIȚI SUNT JUDECĂȚILE ALTORA, pe care voi le curățați, CEEA CE SIMȚIȚI SUNT EMOȚIILE/TRAUMELE ALTORA, pe care voi le vindecați. (Matt Kahn)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.