"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Exista multe optiuni disponibile pentru cei care sunt infectati sau suspecteaza ca sunt infectati cu paraziti.

loading...

Modificarea dietei este foarte importanta, precum si utilizarea substantelor care vor ajuta la eliminarea parazitilor. Evitarea zaharurilor este esentiala pentru eliminarea sursei de hrana a parazitilor si incorporarea diferitelor surse de plante care vor ucide parazitii din interior spre exterior.

Cele mai frecvent utilizate substante pentru tratarea parazitilor sunt ierburile si combinatiile de preparate pe baza de plante. O serie de uleiuri esentiale au proprietati antiparazitare si ar trebui considerate foarte eficiente. Exista, de asemenea, cateva remedii si tincturi homeopate disponibile si prin diverse surse. In acest articol ne vom scufunda profund in diferite tratamente naturale de sanatate pentru paraziti.

Ierburi

Ierburile sunt folosite de secole pentru eliminarea parazitilor din intreaga lume. O planta vermifuga este o substanta care expulzeaza parazitii din corp, in timp ce o planta vermicida va ucide parazitii din corp. Exista mai multe modalitati de utilizare a plantelor in tratamentul parazitilor, inclusiv suplimente sub forma de pulbere, tincturi sau forme vegetale brute prin ingestie si aplicatii topice. Cand va ganditi sa folositi ierburi, discutati cu medicul dumneavoastra naturist pentru a decide ce aplicatie este cea mai buna pentru a utiliza planta pentru sanatatea dumneavoastra.

Nucul negru este un vermifug si un vermicid. Coca nucii este partea cea mai des utilizata si este una dintre cele mai frecvente ierburi gasite in preparatele combinate de paraziti.

Elecampanul a fost folosit de mult timp eficient impotriva parazitilor si sa dovedit a fi deosebit de util in tratamentul Clonorchis sinensis, care este o afectiune hepatica obisnuita.

Usturoiul a fost folosit din cele mai vechi timpuri ca vermifug. Doi catei de usturoi cruzi pe zi, utilizati la prepararea alimentelor, pot fi eficienti impotriva viermilor rotunzi, viermilor si teniei atat la om, cat si la animale. Cand aveti dubii, luati niste catei de usturoi!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.