"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Astăzi, vă povestim despre un minunat îngrășământ pentru flori și plante, care le învie văzând cu ochii. Vorbim despre gălbenuș de ou fiert.

loading...

Încă de pe vremuri, bunicile noastre știau despre această rețetă de îngrășământ pentru florile firave și veștejite. Gălbenușul este un produs alimentar, care îmbină în sine o simbioză de substanțe nutritive, vitamine și compuși minerali. El conține vitamina A, B, P, D, K.

Pentru a pregăti îngrășământul, luați un gălbenuș fiert, pasați-l bine cu furculița, turnați puțină apă într-un borcan sau într-o sticlă, adăugați gălbenușul și agitați, până se dizolvă în lichid. După care, adăugați apă, cât să obțineți 1l de soluție și puteți fertiliza imediat plantele.

Adăugați câte 3-5 linguri în fiecare ghiveci.

Apropo, bătrânii spuneau că sulfatul de hidrogen, eliminat de ouă, au un efect benefic asupra sistemului radicular al oricărei plante.

Spor la grădinărit!

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.