"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Daca ti-a placut articolul, il poti da mai departe:

loading...

Cunosti asemenea prieteni iubitori, fideli si grijulii care sunt mereu alaturi, indiferent de ce nu s-ar intampla? Iata eu eram acel om. Intotdeauna am trait, tinand cont de regula ca de prietenie, ca si de flori, trebuie sa ai mare grija – doar asa vor inflori.
-10kg într-o săptămână
In caz contrar, relatiile se vor usca si vor muri foarte repede. Asa ca am investit intotdeauna puteri pentru a mentine prietenia. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu alaturi de oamenii, pe care ii iubesc.

Din pacate, nu intotdeauna primeam o reactie adecvata din partea celor, fata de care imi manifestam grija. Dar imi spuneam: „trateaza-i pe altii asa, cum ti-ai dori sa fii tratat”. Cei care sunt destinati sa fie in viata ta, vor fi acolo. Oamenii vrednici vor veni cu siguranta spre lumina ta, scrie povestiri.net.

Toate acestea au continuat pana cand intr-o zi am inteles in cele din urma ca ma daruiesc oamenilor nepotriviti. In sfarsit, eu am vazut adevarul, care era chiar in fata mea de-a lungul acestor ani. Am realizat, ca in tot acest timp eu ma minteam.

Oamenii nu intotdeauna te trateaza, cum ii tratezi tu. Unii raman cu tine doar pentru a se folosi de bunatatea ta. Ei apar doar atunci, cand au nevoie de ceva de la tine.

Asadar, am facut un mic experiment. Am incetat sa sun. Am incetat sa merg in ospetie. Am disparut complet. Am vrut doar sa vad, cate „flori fara viata” eu ingrijeam in toti acesti ani.

Realitatea cruda m-a zdruncinat. Ea mi-a frant inima, dar in schimb am inteles ceva despre oamenii, care ma inconjurau pana acum.

In cele din urma, eu am decis sa ma iau in maini si sa ii exculd din viata pe toti cei, carora nu le pasa de mine. Trebuie sa spun, ca pe multi dintre ei ii consideram prieteni buni. Dupa toate astea am simtit o adevarata usurare.

Prietenia este o strada cu doua sensuri. Nu te poti astepta sa primesti ceva, daca nu oferi nimic in schimb. Aceasta este o lege a vietii.

Daca intr-adevar iti pasa de o persoana, vei fi alaturi, indiferent cat esti de ocupat. Nu exista scuze, atunci cand iubesti pe cineva. Ai grija de o persoana draga, pentru ca singur iti doresti asta. Si nu exista asemenea loc pe Pamant, unde ti-ai dori sa fii mai mult, decat alaturi de un prieten, care are nevoie de tine.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.