"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Schimbarea sistemului alimentar de pe modul nesănătos pe cel sănătos, nu este chiar aşa de uşor pe cât pare a fi, din motivele programelor implementate în creier, si anume a obiceiurile de zi cu zi care ne formează. Iar forma noastră este să introducem în corpul nostru, într-o anumită măsură tot ce este nesănătos. Mai exact după cum foarte multă lume probabil şi-a dat seama şi a înţeles, ne oferim plăcere de fiecare dată, ignorând prejudiciul asupra sănătăţi. Trebuie să ştim şi să înţelegem că satisfacţia gustului trece, dar din păcate prejudiciul rămâne.

Cumpără-ţi un blender de calitate şi schimbaţi viaţa.

Astfel doresc să te îndemn să faci cel puţin un echilibru, să încerci pe cât posibil, să introduci în alimentaţia ta, sucurile naturale făcute de tine, acasă, simplu şi uşor.

Beneficiile sucurilor naturale sunt incontestabil de valoroase pentru corpul uman, dovedite ştiinţific de către mari specialişti în nutriţie, combinaţiile sunt multe şi ele pot fi diferenţiate după necesităţile şi nevoile fiecăruia dintre noi.

În continuare vă prezint câteva combinaţi de sucuri naturale:

1. Sucul de sfeclă roşie, morcov, o roşie şi apă după preferinţă.

Câteva dintre beneficiile acestui suc pe lângă faptul că furnizează nenumărate tipuri de vitamine şi minerale organismului, acest suc îmbunătăţeşte vederea, reduce inflamaţia din corp, curăţă sângele, contribuie la reducerea kilogramelor în plus.

2. Sucul de măr, banană, vişine şi apă după preferinţă.

Acest suc nu doar că este gustos şi hrănitor dar este recomandat a se consuma de dimineaţă, poate înlocui uşor ori ce mic dejun nefast. Conţinutul de zahăr din fructe îţi vor oferi energia necesară, de început de zi. Te vei simţi cu chef şi voie. Una cu alta pentru a trage o concluzie trebuie, încercat, testat.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.