"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 + 18 =

4 × two =

Așadar, dacă nu aveți forme speciale de hârtii pentru brioșe puteți apela la hârtia de copt.

loading...

Pașii de utilizare a acesteia sunt următorii:

 Pentru o formă cu 12 brioșe avem nevoie de 12 hârtii pătrate cu latura de aproximativ 12 cm.
 Măsurăm ca fiecare fâșie din hârtia de copt să aibă 12 cm după care începem să o tăiem. Trebuie să obținem patru fâșii.
 Cele patru fâșii, se suprapun și se taie toate în trei părți egale. În acest fel vom obține 12 fâșii de o formă aproximativ pătrată.
 După ce am obținut hârtiuțele pentru brioșe, trebuie să căutăm prin bucătărie un pahar, al cărui fund să se potrivească la fix cu formele de brioșe. Puteți folosi și o sticluță.
 Urmează să formăm hârtiile de brioșe cu ajutorul acestui pahar. Se ia fiecare hârtie de copt și se pune pe fundul paharului, după care începem să o modelăm. Îndoim toate colțurile și ținem cât mai bine de hârtie, până obținem o formă asemănătoare cu cea a hârtiilor speciale pentru brioșe.
 Luăm apoi paharul cu tot cu hârtie (ținem bine de ea) și o presam în forma de brioșe pentru a se mula cât mai bine în aceasta.

Iată descrierea completă a acestor pași și în videoclip:

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.