"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Îți place atât de tare, încât ți-ai cheltuit tot salariul în raiduri prin magazinele tale preferate, ca să îți reînnoiești garderoba și nu mai ții minte de când nu ai mai avut atâtea programări la coafor sau cosmeticiană. Cu toate acestea, deși ești la apogeul frumuseții tale, el pare să nu te remarce.

Dacă ai cere însă ajutor nu tacticilor de beauty, ci psihologiei? Suntem de părere că e minunat să te faci frumoasă pentru cel pe care îl placi, dar o femeie deșteaptă va ști să recurgă la trucuri mai subtile (și mai de efect) pentru a-l face pe EL să se gândească la ea, pe tot parcursul zilei!

Trucul care îl face să nu te poată uita

Îți promitem că nu te trimitem la cea mai apropiată vrăjitoare pentru leacuri de dragoste, dar nici nu te vom transforma într-o manipulatoare profesionistă. De fapt, trucul nostru de psihologie funcționează tocmai pentru că traduce în realitate instinctele tale și pentru că nu contravine modului natural de a te comporta.

Nu ne mai jucăm cu emoțiile tale și purcedem la marea dezvăluire: ca să îl împiedici să te uite, trebuie să îi împărtășești informații personale despre tine!

Nu crezi că e posibil să meargă, că e prea simplu, prea „la mintea cocoșului”? De fapt, tu lucrezi acum cu subconștientul, cu acea parte primară a creierului nostru, puternică și misterioasă. Dezvăluindu-i lucruri personale, pe care nu le povestești oricui, vei transmite subconștientului său că sunteți apropiați. Pentru că i-ai spus că tocmai te-ai certat cu prietena ta cea mai bună, îl vei face să se simtă ca și cum ar fi amicul tău (sau chiar ceva mai mult), și nu o simplă cunoștință. Deja ai trecut la următorul nivel, aproape fără efort.

Și, dacă stai să te gândești, ceea ce faci este exact ceea ce îți dorești. Dacă îl placi, este normal să resimți imboldul de a-i spune totul despre tine și de a afla totul despre el: ia inițiativa și nu mai aştepta să fie el cel care se destăinuie.

În plus, cuplurile își împărtășesc lucruri personale non-stop, acest tip de comunicare fiind chiar baza intimității. Procedând astfel, îl vei determina să se întrebe de ce nu sunteți un cuplu, dacă tot vă comportați ca unul.

Dar mai este un atu prețios, psihologic, al trucului pe care l-am învățat de la specialiști. Mai ales în cazul în care nu sunteți apropiați, începând să îi povestești lucruri personale despre tine, îi vei atrage atenția asupra comportamentului tău relativ diferit de celelalte simple cunoștințe. El se va întreba, natural, de ce procedezi astfel, de ce ești „altfel”. Ceea ce înseamnă că vei fi prezentă în mintea sa, în cele mai intime momente: atunci când face duș, când merge la culcare, de fiecare dată când își eliberează mintea de gândurile practice, sufocante ale zilei.

Poți să îi spui orice?

Trucul psihologic care îl face să se gândească la tine non-stop are, desigur, câteva interdicții. Nu te arunca asupra unui tip pe care nu îl cunoști aproape deloc sau cu care nici măcar nu ai vorbit, turnându-i cele mai intime detalii despre viața ta. Da, vei reuși să intri în capul său, dar gândul care se va repeta, referitor la tine, va fi „cum scap de ea?”.

De asemenea, nu dezvălui secete ale altora, atunci când încerci să realizezi conexiunea cu el. Chiar dacă scopul tău, acela de a-l face să se îndrăgostească de tine, e cel mai important obiectiv din viața ta acum, nici măcar el nu justifică trădarea încrederii familiei sau prietenilor.

Nu în ultimul rând, alege-ți cu înțelepciune momentul și topic-ul de discuție. Nu i te adresa într-un grup mare, trăgându-l disperată departe de toți ca să îi povești marele tău necaz. Încearcă să o faci atunci când sunteți singuri sau măcar așezați unul lângă altul la o petrecere sau la o cină. De asemenea, folosește câteva fraze de introducere, care să îi explice cum l-ai ales drept confesor. Un „scuze, dar pari o persoană în care aș putea avea încredere”, „aș avea nevoie de un sfat” sau „poate ți se pare ciudat, dar mi s-a întâmplat ceva minunat azi și vreau neapărat să povestesc cuiva” vor rupe gheața dintre voi și, chiar dacă ți se par prea îndrăznețe, rețin naturalul din comunicarea dintre doi oameni.

În ceea ce privește subiectele, îi poți povesti despre problemele pe care le întâmpini la muncă sau despre cearta pe care ai avut-o cu sora ta de dimineață, dar noi îți recomandăm să mizezi pe informații pozitive. Povestește-i despre visurile tale, despre o promovare sau despre un proiect în care te-ai implicat. Dacă vei încheia și cu un „ești una dintre puținele persoane care știu, așa că aș aprecia dacă mi-ai păstra secretul”, vei intra cu brio în mintea sa.

Nu îți garantăm că trucul nostru psihologic are 100% șanse de reușită amoroasă, pentru că e nevoie și de un strop de chimie între voi. Dar, dacă tipul te place oricât de puțin sau dacă i-ai atras măcar atenția, cu siguranță îți vei face loc în mintea sa. Și, chiar dacă nu deveniți protagoniști ai unei relații de neuitat, veți fi, fără urmă de îndoială, amici buni!

Sursa: libertateapentrufemei

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.