"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Claudia Patrascanu este suparata pe Gabi Badalau pentru modul iresponsabil in care se comporta. Femeia a postat mai multe mesaje pe contul sa fe Facebook.

loading...

“Un an nou , noi responsabilitati noi oportunitati si povestea continua , doar personajele se mai schimba ….

Asadar azi am fost invitata impreuna cu tatal copiilor mei sa participam la o sedinta de consiliere care are drept scop consilierea noastra in ceea ce-i priveste pe copiii nostri
Alta invitatie, alta ignorare din partea tatalui copiilor …

A urmat asteptarea pana in jurul orei 13.45 , resemnarea … si in final alte surprize ….

Si nu ma refer la o surpriza placuta din partea tatalui copiilor … in sensul ca ar fi dat curs invitatiei DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA si PROTECTIE a COPILULUI ci ma refer la alta stire moderna unde ne( lipsitul) tata este ocupat cu “divele”…

Imaginile graiesc , cuvintele sunt de prisos ….

Inainte de plecarea “tatalui” copiilor mei in Dubai,am purtat o discutie telefonica unde imi cerea insistent copiii sa plece cu ei in Dubai,amenintand ca daca nu i dau,nici o problema…… se va descurca in instanta si pe acest plan. Nu stiam ca avea in minte sa plece in Dubai cu o femeie care urma in mintea lui sa o prezinte copiilor nostri minori si ptr care ar fi fost un soc,nici nu stiam de ce atata presiune pe acest lucru.

I am explicat ca nu este nevoie de amenintari si ca nu mi pot lasa copiii in vacante atata timp cat ei sunt mici,abia se imbraca singuri,nu stiu numarul meu de telefon,nu stiu sa citeasca si sa se poata descurca in cazul in care tatal,sub influienta substantelor poate sa se inchida intr o camera asa cum facea si in timpul casniciei,in cazul in care tatal nu se trezeste la timp ptr a ii hrani datorita noptilor pierdute,sau se pot rataci intr un mall in care tatal e prea preocupat cu shoppingul ptr amante decat ptr grija copiilor.

I am explicat ca copiii vor alege acest lucru cand vor creste si ca este cazul sa inceteze ptr ca nu pot ca mama, sa mi stiu copiii minori plecati peste hotare iar tatal sa si incida si telefonul si sa nu pot lua contact cu nimeni. Consider ca doar un om cerebral,constient de viata a doi minori poate sa gandeasca pentru siguranta lor. Copiii nu sunt inca pregatiti ptr a putea cunoaste alta persoana,cu atat mai mult in conditiile in care inca suntem casatoriti. Educatia copiilor nostri unde este Gabi Badalau? Caci peste tot vorbesti ca te intereseaza strict de acest lucru, de scolile inalte si interesul lor…. Nu mi amintesc sa te fi interesat nici la ce gradinita merg si nici ce scoli vor urma ptr ca din salariul tau de 2000 ron pe luna poti doar achita vacantele femeilor de oras,gentile de la Hermes,Gucci Dior,Balmain,Chanel,hoteluri de lux,viata de Dubai ca in rai.

Raiul tau inseamna aceasta viata Gabi Badalau ci nu acesti copii ptr care astazi ai refuzat sa te prezinti la Protectia Copilului pentru consiliera parentala,tot ptr binele copiilor nostri? Tin sa te anunt ca nu esti liber si ca ai multe responsabilitati fata de copiii tai la care ai renuntat pe 14 August 2019 in detrimentul unei vieti dezordonate ci ma plimbi pe holurile unei Instante de 1 an si jumatate fara sa mi dai divortul,motivand ca ba esti in vacanta cu Crudu,ba esti in vacanta cu Bianca,ba ca esti bolnav!

Sursa:fabricatinromania

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.