"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eight + 10 =

17 − three =

Subiectul averii lui Adrian Năstase a fost intens discutat de-a lungul timpului și au luat naștere o serie de controverse. Fostul premier a fost condamnat și a fost nevoit să plătească despăgubiri în valoare de peste 1 milion de euro. Iată ce avere are Adrian Năstase!

loading...

Averea lui Adrian Năstase a fost un subiect ce a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor. În urmă cu opt ani, demnitarul a fost condamnat la 2 ani de închisoare în dosarul Trofeul calității’.

De asemenea, în urmă cu 6 ani a mai primit o condamnate de 4 ani de închisoare în dosarul Zambaccian’. Totodată, a avut de plătit și despăgubiri de peste un milion de euro.

Ce avere are Adrian Năstase

Ultima declarație de avere a familiei Năstase datează din anul 2012. La acel moment, erau trecute următoarele bunuri: un teren agricol de 1,77 hectare, la Cornu, un teren intravilan de 170,74 metri pătrati și un apartament de 278,89 metri pătrați, ambele în Capitală și un autoturism Mitsubishi.

În aceeași declarație de avere, mai figurau și alte bunuri de valoare: timbre românești și străine, în valoare de 450 de dolari; obiecte din argint, în valoare de 1.000 de dolari; icoane și obiecte de cult, dobândite înainte de 1989, contra sumei totale de 8.340 ROL ; obiecte de artă decorativă, dobândite înainte de 1989, în valoare de 20.760 ROL; obiecte de artă decorativă, dobândite între 1990 și 2004, în valoare de 12.006 ROL și 2.400 de dolari, potrivit b1.ro.
În egală măsură, Adrian Năstase mai avea în conturi sume de circa 1.440.000 de lei și aproximativ 197.000 de euro.

Ce venituri a avut Adrian Năstase

În ceea ce privește veniturile, Dana și Adrian Năstase câștigau aproape aproape 368.000 de lei, de la Camera Deputaților, Universitatea București, Universitatea N. Titulescu, Editura C.H. Beck, FDRI N. Titulescu, Universitatea D. Cantemir, precum și din vânzarea de produse agricole.

În plus, la capitolul obiecte de artă și bijuterii mai figurau și lucrări de pictură și grafică și bijuterii în valoare totală de peste 100.000 de dolari.

Sursa. Viva

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.