"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

12 + eighteen =

three × 3 =

Epilarea este o problemă pentru toate femeile. Chiar dacă sunt unele dintre noi care își iubesc aspectul natural, de Eva, totuși, sunt multe care nu doresc să aibă nici măcar un fir de păr pe corp. Iată cum poți să te epilezi cu bicarbonat de sodiu, definitiv.

loading...

Cum să te epilezi cu bicarbonat de sodiu, acasă la tine
Este un lucru binecunoscut faptul că bicarbonatul de sodiu este un remediu execelent pentru o mulțime de probleme casnice. Mai mult, bicarbonatul de sodiu este folositor și pentru ritualurile de frumusețe. Știm deja că face minuni pentru punctele negre și că este un exfoliant foarte bun, mai ales însoțit de uleiul de măsline, dar bicarbonatul de sodiu mai ascunde și alte proprietăți cu adevărat miraculoase.
Astfel, puteți folosi cu brio bicarbonatul pentru unul dintre cele mai enervante lucruri pe care trebuie să le facă o femeie. Este cu adevărat greu să arăți mereu impecabil, dar femeile reușesc de fiecare dată să îndeplinească acest obiectiv.

Bicarbonatul de sodiu este un aliat pentu epilare

Nu ai fi crezut acest lucru, dar bicarbonatul de sodiu este bun pentru a scăpa de firele de păr nedorite. Tot ce ai de făcut în acest caz este să încălzești niște apă și să o amesteci cu bicarbonat. Această compoziție trebuie să aibă o textură de pastă, pentru a putea să o aplicăm ușor pe corp, în zonele în care vrem să scăpăm de părul inestetic.

Tot ce avem de făcut este să așezăm pasta pe piele, iar apoi să așteptăm până dimineață, până ea se usucă complet și apoi să o îndepărtăm. Un lucru este cert în privința acestei proceduri: ea este una ce durează, așa că nu trebuie să vă așteptați la rezultate din prima zi, pentru că nu este cazul.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.