"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

sixteen + 11 =

nine + nine =

Viața e construită astfel, încât nimic nu durează veșnic. Mai ales relațiile care nu au la temelie încrederea, respectul, dragostea sinceră. Unele relații se rup, oamenii se depășesc reciproc…

loading...

Poți face tot ce vrei, dar nu poți păstra persoana care nu vrea să rămână. Nimeni nu este capabil să oprească pe cineva care fuge de el.

Nu doar atitudinile negative te vor învăța acest lucru. Mulți oameni, care odată ți-au fost dragi, te vor părăsi oricum. Mulți oameni, care ți-au cucerit inima și ți-au legat sufletul de ei înșiși, vor pleca în cele din urmă de parcă nici nu v-ați cunoscut.

Mulți oameni, care au apărut în viața ta, vor pleca la primele semne de greutăți, susținând că timpul le va rezolva pe toate.

Doare! Doare mereu.

E ca și cum întreaga lume se prăbușește în jurul tău și valuri întregi de durere încearcă să te acopere de viu, iar tu nu ai de ales decât să te îneci în durere. Doare!
Dar de un lucru nu trebuie să uiți: ești mai puternic decât crezi! Ești mai puternic decât orice! Ai suficientă putere, vitalitate și dorință de viață în tine pentru a te aduna din bucăți și suficient curaj pentru a te elibera.
Lasă oamenii să plece.

Eliberează-te de lanțuri și cătușe și fii liber. Dacă o persoană va dori să rămână în viața ta și dacă și tu vei dori asta, atunci ambii veți face tot posibilul pentru a vă păstra reciproc.

Ambii veți lua măsurile necesare pentru acest lucru. Vei întinde mâna și vei remedia ceea ce
trebuie reparat. Nu spera în zadar la o despărțire temporară, pentru că așa nu vei face inima cuiva mai iubitoare și mai înțelegătoare.

Dacă persoana și relația cu ea merită cu adevărat, atunci veți încerca ambii să o păstrați. Dar dacă nu aceasta este alegerea acelei persoane, las-o să plece!

SURSA: devorbacutine.eu

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.