"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nine + three =

eighteen + eleven =

Zici Dan Negru, zici Revelion la Antena 1. Și pentru că fanii deja începuseră să se intereseze de programul pregătit pentru acest an, prezentatorul în vârstă de 49 de ani a publicat următorul mesaj.

loading...

“Pentru că primesc sute de mesaje și pentru că meme-urile despre «Revelionu’ cu Negru» văd că-s virale deja din octombrie, am zis că anul ăsta să vă povestesc mai multe. Împreună cu echipa de producţie tv am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie: 2-3-4 decembrie. Deci, se face! Cu toate măsurile de siguranţă!”, a scris el, scrie click.ro.

Noi am aflat din surse apropiate că vedeta va fi nevoită să filmeze 3 zile pentru cel de-al 22-lea Revelion.
“Pentru că din cauza situaţiei de acum cu distanţare socială, se va filma timp de trei zile și totul va costa triplu, pentru că artiștii invitaţi vor trebui să piardă 3 zile și vor să fie plătiţi pentru asta. La fel și oamenii din echipa de filmare care vor trebui să lucreze mai mult”, spun sursele noastre.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.