"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seven + three =

15 + 17 =

Cântăreața Beyoncé are doi stupi acasă. Vedeta are 80.000 de albine care fac miere pentru un scop foarte important.

loading...

Beyoncé (39 de ani) are doi stupi acasă. Cântăreața are 80.000 de albine care fac miere pentru doi dintre copiii ei, care au alergii și mierea le face bine. Însăși ea a dezvăluit acest lucru pentru revista ediția britanică a revistei ”Vogue”. Nu a avut încredere în mierea cumpărată. De aceea a preferat să-și ia stupi și să-și producă singură mierea. Este vitală pentru cele două fiice ale sale care suferă de alergii, iar medicii le-au recomandat miere ca să se vindece.

”Facem sute de borcane cu miere”

Cântăreața Beyoncé a mărturisit că a ajuns să producă sute de borcane cu miere. Însă nu a spus ce face cu surplusul de miere. Amândouă fetele ei, Blue Ivy, în vârstă de 8 ani, și Rumi, de 3 ani, suferă de alergii și, pentru ele, mierea naturală este vitală. Beyoncé este căsătorită cu Jay-Z (50 de ani) din 2008. Ei au trei copii, pe fetița Blue Ivy și pe gemenii Sir şi Rumi, în vârstă de 3 ani. Beyoncé și Jay-Z au împreună o avere de 1,5 miliarde de dolari. Și, la banii lor, tot nu au avut încredere că găsesc miere naturală. Au preferat să o facă ei acasă! Cântăreața Beyoncé are doi stupi acasă.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.