"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twelve − eleven =

one × 4 =

Un angajat al unei grădini zoologice din Anglia a primit 32 de luni de închisoare după ce a furat o pereche de pinguini pe care i-a pus la vânzare pe Facebook.

loading...

Bradley Tomes, în vârstă de 25 de ani, a fost condamnat după ce a furat pinguinii Humboldt Pablo şi Penny de la grădina zoologică din Lakes Safari, unde lucrase în trecut. Autorităţile au stabilit că tânărul a intrat în grădina zoologică de două ori în 2018, furând pinguinii şi numeroase alte păsări, inclusiv lopătari, egrete ori papagli Macaw, scrie euronews.com Tânărul a fost arestat după ce un colecţionar de animale, care cumpărase pinguinii cu 9.000 de lire sterline a contactat un medic veterinar, deoarece animalele se aflau în stare proastă de sănătate.

De asemenea, a raportat incidentul poliţiei, în ciuda rugăminţilor lui Tomes, care s-a oferit să-i dea banii înapoi. Când tânărul a mers să returneze banii, a fost arestat de poliţişti. Iniţial a negat săvârşirea infracţiunilor, dar odată confruntat cu dovezile pe care poliţiştii le aveau împotriva sa, a pledat vinovat.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.