"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × 3 =

seventeen − 1 =

În ultima perioadă, tenișii și adidașii din pânză au ajuns să fie în topul cerințelor. Fie că sunt purtați la ținutele sport, fie la cele casual, aceștia trebuie să fie mereu impecabili. Pentru că pânza este un material pretențios, trebuie să știți cum să curățați încălțămintea fără să o stricați.

loading...

Folosiți o periuță și pastă de dinți

Aveți în baie o periuță, pastă și săpun? Problema este rezolvată pe jumătate. De la bun început însă, trebuie să știți că nu trebuie să spălați adidașii sau tenișii de pânză cu apă fierbinte, pentru că riscați să deformați talpa din cauciuc. Vă este util dacă veți umezi pantofii cu apă rece. Primul pas pentru a avea încălțăminte curate este să eliminați excesul de murdărie cu ajutorul săpunului și a periuței de dinți. Dar, atenție! Nu aplicați săpunul direct pe pantofi.

Puneți o cantitate de săpun umezit și periați folosind mișcări circulare. La final, clătiți foarte bine cu apă. Ulterior, folosiți periuța de dinți și pasta și frecați suprafața de pânză. Clătiți cu apă din abundență, verificând dacă nu au rămas urme de pastă întărită. Chiar dacă primul impuls ar fi să așezați pantofii la uscat, la soare, recomandarea este să nu o faceți, pentru că s-ar putea să vă treziți cu apariția unor pete galbene. Chiar dacă durează mai mult, ar fi indicat ca pantofii să fie lăsați să se usuce în casă. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.