"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 − thirteen =

twenty − 13 =

Nu e niciodată prea devreme să ne întrebăm unde facem Revelionul. Ca dovadă, proprietarii de pensiuni și hoteluri se pregătesc deja pentru sezonul de iarnă care începe cu minivacanţa de Ziua Naţională. În Maramureş, gazdele fac deja ultimele pregătiri pentru un 1 Decembrie de poveste.

loading...

Suntem în Breb, Maramureş, iar aici gazdele fac deja ultimele pregătiri pentru minivacanţa de 1 Decembrie. Turiştii care vor ajunge aici se vor putea caza în case ţărăneşti aranjate exact ca pe vremea bunicilor, scrie observatornews.ro.

Vacanţa la ţară înseamnă însă şi bucate tradiţionale. Aşa că administratorii de pensiuni au pregătit un meniu consistent pentru turiştii care le vor trece pragul.

Farmecul şi autenticitatea locului atrag turişti în orice perioadă din an. Pe Laurenţiu şi Loredana i-am găsit bătând la pas uliţele pietruite ale Brebului. Sunt din Bucureşti şi au venit pentru prima dată în această zonă. Ce au găsit aici i-a convins să mai revină şi cu alte ocazii.

În funcţie de ce-şi doreşte turistul, o noapte de cazare în Maramureş pentru minivacanţa de 1 Decembrie costă între 150 şi 250 de lei.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.