"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen − 7 =

one × 3 =

Nicolae Botgros, unul dintre cei mai reputați artiști din Chișinău, a vorbit pentru prima oară despre minunea pe care a trăit-o în cea de a doua parte a vieții – nașterea fiicei sale, care a venit pe lume când avea 65 de ani.

loading...

Dirijorul și violonistul Nicolae Botgros a trăit, spre vârsta a treia, o schimbare de proporții în viața personală, eveniment la care nimeni nu se aștepta și pentru care, la vremea respectivă artistul a fost criticat de către cei din jur.

Artistul de peste Prut a avut acum câțiva ani o relație extraconjugală cu interpreta Anișoara Dabija, care, la vremea respectivă, era la rândul ei căsătorită cu instrumentistul Dumitru Gușevatîi . La scurt timp înainte de a veni pe lume fetița lor, atât Anișoara, cât și Dumitru au divorțat, ambii având căsnicii de lungă durată – 47 și 15 ani. La vremea respectivă, dirijorul avea 65 de ani și iubita lui 38. Nicolae Botgros mai are un fiu, în vârstă de 44 de ani, iar Anișoara Dabija, alți doi fii cu fostul ei soț.

Nicolae Botgros: „Mă bucur de ea”
Acum compozitorul și dirijorul Orchestrei Lăutarii Chișinău este și tată de fată și chiar dacă are o vârstă destul de înaintată se descurcă admirabil în acest rol.
‘Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou! Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm’, a declarat Nicolae Botgros în emisiunea „Prima oră”, de la postul Prime 1, din Chișinău, scrie viva.ro.

Și cum micuța Nicoleta adoră muzica populară, este foarte posibil ca ea să calce, în viitor, pe urmele celebrilor ei părinți, care, de altfel, i-au și dedicat o melodie emoționantă. Tatăl ei nu a pierdut vremea nici în perioada pandemiei, Nicolae Botgros înregistrând deja 64 de piese cu o durată totală de 180 de minute.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.