"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 − 13 =

fifteen + nine =

Marele actor Dorel Vișan a fost diagnosticat cu hepatită cronică virală. Boala poate fi ținută sub control într-un stadiu incipient, însă în cazuri grave se poate ajunge la ciroză sau insuficiență hepatică. Actorul s-a vindecat printr-o metodă mai puțin obișnuită.

loading...

Prezentatorul Cristi Brancu a povestit cum a reușit actorul Dorel Vișan să învingă o boală atât de gravă precum hepatita cronică virală.

Maestrul Dorel Vișan află că suferă de hepatită cronică virală. Stadiu grav. Medicamentele alopate nu rezolvă mare lucru. Apoi, își PROGRAMEAZĂ MENTAL să se vindece în trei săptămâni. Cu spiritul. Și reușește! Suferința începuse cu 26 de ani în urmă, când decesul sotiei îl doborâse psihic, picase în depresie și alcool și ieșise prin sfatul unui spirit înalt, scrie viva.ro.

Vizitele în Tibet, lecturile despre medicina orientală l-au adus la o stare uluitoare de înțelepciune: Eu am vorbit cu ficatul, l-am scos (imaginar), l-am luat în braţe şi l-am mângâiat și i-am făcut o carapace de apă¬rare, ca aceea a unei broaşte ţestoase. Mental, în jurul ficatului, am pus o plasă, care să-i permită res¬piraţia, dar prin care viruşii, care îl înconjurau să nu mai poată ajunge la el. Pe viruşi mi i-am imaginat ca pe nişte căluţi de mare ce încercau să-şi bage nasurile alungite prin plasa de care v-am vorbit. Ori acolo, în interiorul ficatului, lângă plasa aceea, mai aveam eu niște oameni’ ai mei, aliaţii mei, care mă slujeau și care veneau cu nişte săbii şi tăiau nasurile căluţilor, adică ale viruşilor. Pare copilăresc ceea ce vă spun, pare un joc de copil. E ca o poveste.’, a transmisCristi Brancu pe rețelele de socializare.

Dorel Vișan, în vârstă de 82 de ani, este încă în formă și plin de energie. Nu i s-au dat prea multe șanse după ce a primit diagnosticul crunt, însă actorul nu s-a dat bătut și a luptat cum a știut el mai bine. Pe lângă tratament, a apelat la o metodă diferită și se pare că a funcționat!

Eu am avut o mare suferință. Soția mea s-a îmbolnăvit foarte tânără, avea doar 48 de ani și în 2 ani de zile a plecat și am avut o cădere psihică. Se întâmpla acum 26 de ani. Această cădere psihică o au foarte mulți oameni pentru că noi nu mai înțelegem că suntem legați unii de alții. Nu putem trăi unii fără ceilalți, iar dezvoltarea noastră ca oameni nu se face prin noi, ci prin ceilalți. Am avut o cădere psihică și unde poți să te aduni? În băutură, care te distruge. (…) Am fost aproape de ciroză. Pe o scară de la 1 la 10, eu eram la 7.’, a spus Dorel Vișan la Agenția VIP’.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.