"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 − sixteen =

nine + seven =

Vă place să faceți treabă în bucătărie? Atunci ar trebui să știți că din neatenție se pot produce diverse incidente. Motiv pentru care trebuie să știți ce nu ar trebui să faceți într-o bucătărie.

loading...

Nu lăsați uleiul să se încingă până iese fum

Sunteți înfometați dar stați prost la capitolul răbdare? Greșiți! Și asta pentru că nimic nu vă va ieși așa cum v-ați propus. În plus, dacă veți pune la prăjit mai multă mâncare decât e normal, vă veți trezi și cu tigaia arsă și cu alimentele lipite. Și de aici până la o criză de nervi, nu e decât un pas. Cât privește uleiul, nu trebuie să îl lăsați să se încălzească mai mult decât este cazul pentru că va începe să scoată fum și va emite substanțe nocive. Sub nici o formă carnea nu trebuie spălată în chiuveta din bucătărie pentru că s-ar putea contamina cu bacterii. E de ajuns să o ștergeți cu un prosop de bucătărie.

Dacă vă apucați să faceți un aluat pentru prăjituri, nu trebuie să amestecați în neștire, pentru că va deveni cleios, iar copturile vor fi uscate. Ajunge să folosiți mixerul pentru un aluat cremos. Nu în ultimul rând, învățați să nu mai folosiți spatule metalice pentru tigăile cu acoperire neaderentă. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.