"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × 3 =

11 + 18 =

Chiar dacă v-ați plănuit să faceți curățenie exemplară în casă întrucât urmează să aveți musafiri, totuși există locuri cu probleme pe care aceștia s-ar putea să le observe. Iată la ce trebuie să fiți atenți, pentru ca toată întâlnirea să fie așa cum v-ați dorit. Asta ca să nu dați motive de… bârfă.

loading...

Mare atenție la mirosuri!

Sunteți atât de familiarizați cu casa dumnevoastră, încât nici mirosurile neplăcute nu le mai simțiți. Asta nu înseamnă că ele nu există. De aceea, trebuie să fiți foarte atenți la coșul de gunoi, fie din baie, fie din bucătărie și la locul unde își petrec timpul animalele de companie. Aerisiți cât mai mult și folosiți deodorante pentru cameră.

Curățați mânerele de la uși

Ați făcut curățenie în baie? Atunci priviți și oglinda, ca nu cumva, din neatenție, să uitați să o ștergeți. Întotdeauna aceasta va ava urme de aburi sau pete de la pasta de dinți. Poate că dumneavoastră nu v-ați gândit niciodată când mergeți într-o vizită să vă uitați la cât de curate sunt întrerupătoarele, dar musafirii s-ar putea să privească direct acolo. Și tot murdărie se adună mereu în jurul mânerelor de la uși, așa că atenție mărită. În plus, asigurați-vă că ați curățat și perdeaua de la duș dar și frigiderul. Nu se știe niciodată când se ivește vreo pată sau mirosurile tind să iasă la suprafață. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.