"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 + 7 =

four × one =

Potrivit oamenilor de știință, există un tip de alimente care nu se consumă niciodată pe stomacul gol, pentru că ați putea să vă îmbolnăviți de diferite afecțiuni. Iată despre ce este vorba.

loading...

Citricele pot provoca gastrită

Cercetătorii au afirmat că o persoană care consumă citrice fără să fi mâncat nimic înainte se poate trezi cu diverse alergii sau gastrită. La rândul lor bananele, chiar dacă conțin magneziu din belșug, nu se recomandă a fi mâncate pe stomacul gol pentru că pot perturba echilibrul calciu-magneziu. Tot gastrită dar și ulcer de data aceasta pot provoca legumele crude, despre care se știe că irită mucoasa gastrică.

Cât privește iaurtul, un nu hotărât administrării la prima oră, ci după două ore după ce ați luat micul dejun și seara. Dimineața, nu aveți voie să consumați decât băuturi calde sau călduțe, iar dulciurile consumate dimineața crește zahărul în sânge. Tot efecte negative asupra sănătății le are și cafeaua. Totodată, se recomandă ca seara să nu mâncați snacks-uri, carne, ouă și alte alimente care conțin proteine. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.