"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 + twelve =

five × 2 =

Fără îndoială că brățările sunt un accesoriu fără de care cu greu plecăm de acasă. Dar oare știm cum să le purtăm, în așa fel încât să fim admirate?

loading...

Pietre prețioase doar cu o rochie de seară

Designerii recomandă ca brățările cu pietre prețioase sau cele de lux să fie purtate doar cu o rochie de seară, la evenimente sofisticate. Nu le purtați, de exemplu, la o întâlnire cu prietenii, când se potrivesc brățările cât mai simple. Un aspect de care trebuie să țineți seama este că nu dă bine să purtați foarte multe bijuterii.

De altfel, designerii spun că nu e nevoie să purtați odată și brățara și cerceii și colierul, dacă vreți să fiți elegantă cu adevărat. Pe de altă parte, dacă aveți mâinile mici, optați pentru brățări finuțe și elegante. E foarte important să țineți minte acest lucru. Dacă mergeți la serviciu, se recomandă brățări în nuanțe de bej, ciocolată, negru, dar și culori pastelate, cele din urmă potrivindu-se și momentului în care sunteți în vacanță la mare. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.