"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 + 10 =

fifteen − 2 =

Ești un șofer bun, răbdător și cu multă compasiune pentru cei din jur sau, din contră, nu îți pasă de semenii tăi? Culoarea mașinii pe care o conduci, spune totul despre tine.

loading...

Albastrul denotă un comportament calm și liniștit

Ați hotărât să vă cumpărați mașină albastră? Specialiștii spun că sunteți un om calm liniștit, dar mai ales credincios, plin de încredere, care nu lasă pe nimeni la greu. Pe de altă parte, oamenii de știință spun că cei cu mașini albastru deschis au lipsă de autocontrol, iar cei cu mașini de culoarea albastru închis o mult prea mare încredere în sine.

Cei care conduc mașini negre sunt greu de manipulat

Originali și creativi sunt cei care conduc mașinile violete, destul de rar văzute pe șosele, iar cei care preferă mașinile gri sunt firi pragmatice, serioase, plini de calm. Mașinile de culoare albă sunt asociate cu un caracter capricios sau pretențios, iar mașinile de culoare crem sunt conduse, de obicei, de oameni cu multă stăpânire de sine. Nu în ultimul rând, persoanele care conduc mașini negre au o personalitate puternică și sunt foarte greu de manipulat. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.