"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × 4 =

three × four =

Să ne iubim mereu, şi azi, şi mâine, şi poimâine, căci aşa cum iubirea n-are vârstă, aşa nu cred că iubirea trebuie să aibă o zi anume. In fiecare zi ar trebuie să celebrăm iubirea, fiindcă iubirea este cel mai frumos şi înălţător sentiment pe care o persoană îl poate avea faţă de o altă persoană.

loading...

Odată ce două persoane şi-au asumat acest sentiment şi au pornit în fantastica călătorie numită iubire, ar trebui să-şi manifeste dragostea în fiecare zi, prin fiecare gest pe care îl fac din suflet unul pentru celălalt.
Nimic nu poate fi mai frumos, decât să te trezeşti zi de zi alături de cel pe care îl iubeşti, şi care te iubeşte. Împreună la bine şi la greu în ritmul iubirii, viaţa capătă altă culoare, ce-ţi dă putere să mergi mai departe, orice ar fi. Iubirea îţi dă motive de zâmbeşti, să te bucuri de orice lucru mărunt, ce-n calea ta apare. Iubirea îţi dă aripi să zbori acolo unde nici nu visai vreodată ca-i să ajungi, pe cele mai înalte culmi ale fericirii.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.