"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

six − 5 =

1 × three =

Acoperă petele și zgârieturile și dă metalului și sticlei strălucire. Dar ceara auto are și alte întrebuințări, de care suntem siguri că nu știați. Iată cât de folositoare vă este pentru a ține casa curată.

loading...

Îndepărtează praful și mizeria

V-ați săturat de praful de pe jaluzelele din casa dumneavoastră? Ce-ar fi să încercați să le curățați aplicând apoi un strat de ceară auto? Veți constata că mizeria nu se va mai prinde. De altfel, puteți aplica ceară auto și pe ventilator. Tot ceara auto este cea care vă este de folos iarna când zăpada se prinde de lopadă. Odată ce veți aplica însă, datul zăpezii se va transforma într-o plăcere. Puteți evita ca oglinda din baie să se aburească doar aplicând puțină ceară auto. Lăsați să se usuce bine, apoi frecați cu o cârpă moale și uscate. De asemenea, puteți preveni apariția mucegaiului de pe pereții cabinei de duș, curățând bine cu detergent, apoi aplicând un strat moale de ceară auto.

Păstrează aragazul curat

Ceara auto mai are însă o calitate: îndepărtează orice pată de grăsime de pe plita aragazului. Nu trebuie decât să spălați ca de obicei, apoi să aplicați un strat fin de ceară auto. De asemenea, puteți lustrui tot cu ceară butoanele aragazului sau zonele în care știți că se poate prelinge grăsimea. Dacă iubiți pantofii sau ghetele din lac, curățați-le bine de mizerie, apoi lustruiți-le folosind puțină ceară auto. Se vor menține extraordinar de bine. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.