"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × 1 =

3 + 4 =

Vrei să ai o zi perfectă și plină de energie? Atunci trebuie să ști cum să o începi. Iată ce băuturi nu trebuie să lipsească de la micul dejun niciodată.

loading...

Ce spuneți de Lassi?

Chiar dacă unora dintre noi nu ne place, ziua trebuie să înceapă mereu cu hidratare corespunzătoare. Consumați, așadar, apă la temperatura camerei, minim un pahar, în care puneți lămâie. Pentru a vă revitaliza aveți nevoie totodată și un ceai. Dar, atenție! Ceaiul adevărat se face din infuzie de muguri și plante! Foarte bun este și chai, o infuzie de ceai negru, amestecat cu lapte, zahăr și alte mirodenii, o băutură cunoscută mai ales în India și Indonezia, care se servește de multe ori alături de pâine sau alte produse de patiserie. Majoritatea oamenilor însă nu încep ziua fără o cafea, al cărei gust este, să recunoaștem, inconfundabil. Ideală pentru organismul uman dimineața este expresso. Cine preferă poate consuma și lapte sau derivate vegetale ale acestuia, soia, ovăz sau nuci. O băutură fenomenală este Lassi, pe bază de iaurt, mirodenii și fructe, răspândit la micul dejun mai ales în India. O versiune care e sărată este ayranul, un amestec de lapte diluat. Ideal pentru diminețile cu puțină… mahmureală este sucul de roșii, bogat în antioxidanți și vitamina C.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.