"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 + 12 =

twenty − two =

La prima vedere, a spăla rufele e un lucru pe care îl cunoaște bine toată lume, însă există niște greșeli pe care le poate face oricine când folosește mașina de spălat. Consecința? Cele mai bune lucruri constatați că sunt stricate!

loading...

Folosiți detergent antibacterian

Vreun membru al familiei a fost bolnav? Atunci și nu numai trebuie să folosiți un detergent antibacterian pentru ca infecția să nu se răspândească. De asemenea, folosiți clor doar pentru rufele albe. Vă amintiți de când nu ați mai curățat mașina de spălat? Dacă nu o veți face acest lucru, nu veți beneficia de lucruri frumos mirositoare. Totodată, specialiștii recomandă ca în mașina de spălat să fie lăsat destul spațiu ca să se poată roti bine, altfel lucrurile nu se vor spăla corespunzător.

Spălați lucrurile pe dos

Înainte de a introduce lucrurile în mașina de spălat, nu uitați să goliți buzunarele și să le întoarceți pe dos, pentru a nu se scămoșa. Pentru a evita momentul în care va trebui să împerecheați șosetele, e indicat să le introduceți într-un săculeț special. Când folosiți înălbitor, amestecați-l cu apă înainte de a-l pune pe haine altfel se vor rupe sau vor căpăta pete galbene. Tot specialiștii spun că nu trebuie să purtați niciodată haine noi fără să le spălați. Mare atenție și la fețele de pernă! Înainte de a le introduce în mașina de spălat, verificați dacă au pete sau machiaj sau cremă, în acest caz fiind indicat să aplicați mai întâi o soluție pentru scos petele. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.