"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen + 5 =

seventeen + fourteen =

Indiferent câte perechi de pantofi am avea, nimic nu se compară ca frumusețe și comoditate cu cei din pielea întoarsă. Există însă și un inconvenient: aceștia sunt greu de întreținut. Iată care sunt cele mai bune soluții pentru ca pantofii dumneavoastră să arate mereu ca și cum ar fi noi.

loading...

Curățați în direcția țesăturii, folosind o perie specială

Dacă pantofii dumneavoastră de piele întoarsă sunt murdari, trebuie să-i spălați cu apă călduță, folosind un burete special, care să nu deterioreze materialul. Aveți grijă să curățați încălțămintea, în direcția țesăturii. După curățare, se recomandă să uscați pantofii într-un loc călduț, dar niciodată nu trebuie să îi țineți aproape de dispozitivele de încălzire. Pentru a restabili culoarea încălțămintei de piele întoarsă, folosi cu toată încrederea cafeaua. Este de ajuns să aplicați cafea pe pantofi, folosind cu atenție o perie. Lăsați să se usuce bine, apoi scuturați. Nu uitați că pentru a avea o încălțăminte de piele întoarsă așa cum vă doriți, trebuie să o îngrijiți așa cum trebuie. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.