"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

A încălcat legea și drept urmare a rămas fără armă. Anamaria Prodan a fost obligată să predea un pistolet marca Record, cu care a scăpat de furia fanilor de la U Cluj.

A încălcat legea

Pentru că a încălcat legea, a rămas fără armă. Este vorba de un pistolet marca Record, cu care aceasta a scăpat de furia a peste 200 de fani ai Universității Cluj. De ce a fost obligată vedeta să predea arma? Pentru că nu a vizat-o la timp. Drept urmare, a dat o declarație, apoi a lăsat arma în custodia poliției, spune cancan.ro. În urmă cu opt ani, când a devenit acționar majoritar la U Cluj, suporterii nu au vrut să fie în fruntea clubului. Atunci suporterii au intrat peste ea, dar atunci a pus pistolul pe masă. „Cu mine nu au avut curaj nici măcar să vină foarte aproape de mine.

PUBLICITATE

Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis „Care se apropie, vedem!”. Au venit peste mine în birou. 200 erau! Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie. Am scos pistolul pe masă. Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am întrebat cine e șeful și i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim, dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută. (..)

M-au urmărit unii noaptea cu mașina! Episoade din mafie, credeți-mă! Dar nu o să recunoască nimeni niciodată asta. Bineînțeles, la poliție nu mergeau camerele de pe DN1. Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociți care o amenințau și când ieșea la balcon. Mi-am luat permis de port-armă, pentru că am trăit momente grele! Un bărbat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil!”, a spus Anamaria Prodan. (C.L.)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]