"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

La început și-a schimbat la început casa, iar acum autoturismul. Adelina Pestrițu și-a schimbat mașina și și-a cumpărat un Porsche Cayenne, în valoare de 50.000 de euro.

Un vis devenit realitate

Este cea mai fericită femeie în acest moment. Are o carieră de vis, un bărbat minunat și un copil superb. Mai nou și-a achiziționat un automobil de ultimă generație. “Vă fac cunoștință cu noua mea parteneră, EDA! S-a lăsat așteptată, dar este așa cum am visat-o: elegantă, ușor nervoasă, grațioasa și, în același timp, misterioasă, gata oricând să mă surprindă. După chipul și asemănarea femeilor. Ne întâlnim în trafic. #NewEDA (…)” a postat Adelina Pestrițu pe contul său de Instagram.

PUBLICITATE

Întrebată dacă și-ar dori să revină pe sticlă, Adelina Pestrițu a răspuns: “De când am plecat din TV, am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță n-aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum. Sunt fericită cu cee ace fac și nu sunt dispusă să fac compromisiuni în acest sens, doar dacă simt că mă identific cu formatul”. (C.L.)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]