"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen − ten =

9 − 5 =

Poate că faceți parte din milioanele de persoane din lume care au grijă să-și păstreze corpul în formă, datorită unei alimentații echilibrate și a unor exerciții fizice. Dar ce faceți pentru sănătatea creierului dumneavoastră?

loading...

Zâmbiți cât mai des posibil

Potrivit academicienilor ruși, o persoană poate atinge vârsta de 150 de ani dacă respiră aer curat. De aceea, e extrem de important ca dimineața, când vă treziți, să deschideți larg geamurile și să faceți exerciții de inspirație și expirație, având grijă ca aerul să intre în plămâni. Apoi consumați un pahar sau două cu apă la temperatura camerei. Cât privește zâmbetul, acesta este, cu siguranță, cel mai bun prieten al creierului. De aceea, trebuie să alungați orice gând negativ, să spuneți un nu hotărât tristeții și să reînvățați să vă bucurați. De asemenea, s-a demonstrat științific că izolarea socială are o influență extrem de proastă asupra rezistenței creierului. Mai mult decât atât, creierul se îmbolnăvește și dacă vă izolați în calculatoare, tablete sau telefoane mobile. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.