"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Într-o zi caniculară, parcă nimeni nu e mai binevenit ca o limonadă. Dar oare câți dintre noi știm să o preparăm pe cea care e cu adevărat perfectă? Iată cele mai bune sfaturi pentru a fi apreciați pentru limonada noastră.

Mod de preparare

Pentru a obține limonada cea mai bună, aveți nevoie de următoarele ingrediente apă rece, o cană cu zahăr, o cană cu suc de lâmâie, feliuțe de castravete sau frunze de mentă. Pentru început, trebuie să preparați siropul dizolvând zahărul în apă caldă, apoi stoarceți sucul a patru sau șase lămâi, pentru a putea să umpleți o cană.

PUBLICITATE

Ulterior adăugați sucul de lămâie peste sirop, apoi apă rece. Dacă vi se prea dulce, atunci mai adăugați suc de lămâie. Pentru un gust aparte, lăsați limonada la rece pentru aproximativ o jumătate de oră. Este excelentă dacă veți adăuga felii lămâie, gheață, dar și feliuțe de castravete sau frunze de mentă. (C.L.)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]