"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 − 18 =

5 × one =

Bucură-te de mine mamă, da, acum cât încă sunt mic. Pupă-mă pe frunte cât încă sunt mereu lângă tine. Vorbește-mi cât poți de mult cât încă am timp să te ascult ore în șir, în curând voi crește și nu vei mai putea să-mi vorbești atât.

loading...

Joacă-te cu mine mamă, în curând nu vom mai avea timp de joacă și ce dor o sa ne fie de aceste clipe.

Cântă-mi, așa cum știi, așa cum poți, glasul tău mi se pare cel minunat, nu voi fi o viață lângă tine sa te pot asculta.

Gătește-mi mamă, cândva voi fi prea ocupat sa pot veni la tine să stăm la masă.

Tine-mă în brațe, cândva brațele tale vor fi prea mici pentru a mă mai cuprinde. Du-mă în brațe atunci când adorm în mașină și mângâie-mi creștetul pentru a mă liniști. Acum am mare nevoie de asta,în curând voi crește iar mâna ta va fi prea departe pentru a-mi mângâia fruntea.

Dar cel mai important, bucură-te mamă! În curând voi crește, nici nu îți vei da seama când vor trece anii. Croșetează amintiri, dintre cele mai frumoase, amintiri pe care sa mi le povestești când voi crește, mamă.

Într-o zi voi crește, nici nu iti vei da seama că deodată acea fărâmă de om a devenit un puști iar puștiul un adevărat bărbat.

Într-o zi voi crește, mamă.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.