"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eighteen − 5 =

five − 1 =

Dacă până acum cel mai des folosite pentru a face curat în casă erau mopurile din bumbac, specialiștii spun că cele din microfibră sunt cele mai utile și vă fac viața mai ușoară. Iată ce calități au…

loading...

Putere mai mare de absorbție

O primă calitate a mopurilor din microfibră este că acestea rețin mari cantități de praf, apă, suc, cafea decât cele din bumbac pentru că sunt țesute în fire mai groase. Cu alte cuvinte, mopul din microfibră are o putere de absorbție mai mare de șapte ori decât greutatea sa, și, foarte important, se stoarce mult mai ușor.

Și asta nu e tot. Mopul din microfibră indiferent pentru ce suprafață e folosit, se spală foarte ușor în apă caldă, în care ați pus puțin detergent lichid de vase. Ulterior, acesta se va clăti foarte bine, se va stoarce și apoi se va lăsa să se usuce în aer liber. Nu în ultimul rând, mopul din microfibră e la fel de bun chiar și după ce va fi folosit o perioadă lungă, iar uscat, șterge foarte bine praful de pe gresie și parchet. Foarte important este faptul că mopul din microfibră nu este însă indicat pentru a curăța uleiul. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.