"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three + 10 =

8 + sixteen =

A trecut perioada când femeia stătea acasă. Acum doamnele pus mare accent pe carieră, iar asta înseamnă că la birou trebuie să aibă o imagine bună. Iată ce trebuie să poarte o femeie la serviciu.

loading...

Investiți în calitate, nu în cantitate

Sfatul specialistului este ca doamnele să învețe să investească în calitate, nu în cantitate. la mare modă când vine vorba de birou sunt costumele de damă, fie că sunt compuse din sacou și fustă, fie din sacou și pantalon, asortate bineînțeles cu o cămașă de bună calitate. Pentru a arăta bine, se recomandă fustele conice, iar la capitolul pantaloni cei tip țigaretă sunt pentru femeile slabe, iar cei drepți se potrivesc doamnelor cu ceva kilograme în plus.

Cât privește cămășile, acestea trebuie să fie cât mai simple, iar cele din poplin sau mătase sunt excelente. Sigur că un pantof cu toc înalt face o femeie să arată grațioasă, însă pentru birou sunt cei mai potriviți cei cu toc mic sau mediu. (C.L.)

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.