"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Curățenie și în cămară? Mai ales acolo, spun specialiștii, pentru că aceasta trebuie să fie curate ca lacrima. Și nu ai nevoie de mult timp, dacă vei ține cont de sfaturile noastre. Iată care sunt cele mai bune idei.

Șterge și dezinfectează borcanele

Întâi de toate, trebuie să arunci toate lucrurile de care nu mai ai nevoie, fie că vorbim de conserve vechi, borcane cu murături sau cu dulceață.

Ulterior, șterge praful și dezinfectează locul, inclusiv borcanele. Nu uita să verifici data de expirare a borcaelor și consumă-le pe cele care trebuie mâncate rapid. Pentru ca totul să fie în ordine în cămara ta, sortează toate produsele și pune murături lângă murături, gem lângă gem și așa mai departe. Pentru a nu căuta prea mult, pune totul în recipiente transparente. Este un truc extraordinar de simplu, dar odată ce vei face acest lucru, vei vedea cât de util și de eficient îți va fi pe viitor. (C.L.)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.