"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Odată cu trecerea anilor, s-au schimbat și cadourile pe care un invitat la un botez le poate face micuțului sau familiei acestuia. Iată câteva idei care v-ar prinde foarte bine.

Brățară de argint sau aur pe care e gravat numele bebelușului

Indiferent dacă micuțul este fetiță sau băiețel, veți face o impresie foarte bună dacă veți alege drept cadou o brățară din argint sau aur pe care v-a fi gravat numele copilului. De asemenea, sunt de bun gust și o pereche de cercei, dacă bebelușul botezat este fetiță sau un pandantiv sau o cruciuliță din argint sau aur.

O cutie muzicală cu un design deosebit, cu o melodie de leagăn pentru cel mic, va fi iarăși apreciată, ca și un set de baie pentru bebeluși, prosoape moi pentru cel mic sau o cădiță specială pentru îmbăierea copilului. Ce-ați spune, totodată și de un scaun de masă pentru copii sau de ce nu, unul auto, premergător sau un leagăn? Nu în ultimul rând puteți alege un londou sau o geantă specială în care se pot depozita multe lucruri care îi sunt necesare zilnic micuțului. (C.L.)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.