"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Supranumită și contesa digitală, Ana Morodan are un obicei mai mult decât ciudat. Vedeta își lipește sânii cu scoci atunci când are nevoie să îmbrace rochii fără bretele.

Dacă vă era dor de Ana Morodan, aveți ocazia să o revedeți în retrospectiva sezonului cu numărul doi al competiției Asia Express, difuzată în aceste zile de Antena 1. În plus, sinceră și dezinhibată, așa cum o știm, frumoasa blondină a dezvăluit motivul pentru care nu uită niciodată să aibă la îndemână o rolă de scoci.

ADVERTISEMENT

PUBLICITATE

A dezvăluit secretul neștiut de nimeni

Cea care a dezvăluit secretul a fost chiar Ana Morodan, care a spus că nu pleacă niciodată fără o rolă de scoci: “Am scoci! Rola de scoci o am pentru că…fii atent! Îmi prind ț***le cu el, când trebuie să-mi iau rochii fără bretele. Eu având cupa D la sutien, această Pamela Anderson în dizgrație de România…

ADVERTISEMENT

PUBLICITATE

Îi prinzi așa cu scoci și ei stau). Eu nu plec niciodată de acasă, nicăieri fără o trusă în care am un scoci, o foarfecă, ac, ață, niște ace cu bold, ace cu gămălit și ace închise, pentru că dacă se întâmplă ceva la o ținută, eu să pot rezolva problema”, a dezvăluit Ana Morodan la Asia Express. Contesa Morodan a reușit performanța să aibă peste 150.000 de următori pe Instagram. Ea este primul blogger de stil personal din România și spune că sursa ei de inspirație a fost bunica și prietenele sale. (C.L.)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]