"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

La 1 septembrie spunea că nu vrea să mai audă de Alex Bodi. N-a durat decât câteva zile și a început să plângă că îl vrea înapoi. De data asta, afaceristul i-a pus niște condiții drastice.

Rundă aprinsă de negocieri

Au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri, s-au despărțit, s-au împăcat și când toată lumea credea că sunt la final, au înțeles, din nou, că nu pot sta unul fără celălalt. De data acesta, cea care a plâns pe la ușile lui Alex fost Bianca Drăgușanu. Deși inițial afaceristul a spus nu, ulterior și-a schimba hotărârea.

PUBLICITATE

Dar i-a pus blondei niște condiții drastice. Se spune că pentru a o ierta, Alex i-a cerut acesteia să șteargă toți bărbații de pe contul ei de instagram să fie șterși. Singura excepție o are medicul estetician al Biancăi. Mai mult, se spune că afaceristul i-a spus să întrerupă orice legătură și cu fostul iubit al Ioanei Filimon, milionarul turc care a ajutat-o să obțină blănuri din Turcia. La prima vedere, Bianca s-a conformat. Drept urmare, ea, afaceristul și Sofia, fetița blondei au fost văzuți zilele trecute în mall. (C.L.)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]