"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

După 25 de ani în care a fost vedeta ProTV, Bebe Cotimanis a spus adio acestui post de televiziune. Începând cu 5 octombrie 2020, Bebe Cotimanis va putea fi văzut la Prima TV, dar și la celelalte televiziuni ale grupului, Clever Media, respectiv Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3 și Look 4K.

De ce a plecat Bebe Cotimanis de la emisiunea Românii au talent

De asemenea, în anul 2015, Bebe Cotimanis a ales să plece și de la emisiunea Românii au talent. În acel moment, s-a speculat că motivul ar fi fost un conflict între el și Mihaela Rădulescu. “Nu mi-a părut rău, Dumnezeu le aranjează pe toate. Am avut o pățanie ușor nefericită. Când juriul decide cine rămâne dintre două persoane, tu trebuie să te hotărăști. Era o fetiță, Nicoleta Iancu.

PUBLICITATE

Trecând în partea finală a concursului, după prima etapă când s-a prezentat singură, primăria orașului a hotărât să-i bage în spate și o trupă de dansatori, din care doi cam beți. Mihaela sau Andra m-a întrebat pe cine aleg. Iar votul meu a hotărât că ea nu merge mai departe. Fetița a început să plângă, m-a rupt. Mihaela a întrebat-o dacă-l iartă pe Bebe, ea a zis că niciodată. Nopțile mele nu au mai fost întregi, o vedeam mereu plângând”.

„A avut legătură cu plecarea mea, am simțit o ușurare atunci. Am considerat-o extraordinară. Printr-o întâmplare, unul dintre concurenți a dispărut, iar Nicoleta a intrat în finală. Când eram în turneu la Turnu Severin, m-am trezit cu o puștoaică… mai bătrână cu un an. Ea era, Nicoleta. M-a iertat, înainte de spectacol. Jucam D-ale carnavalului. A stat în sală și m-a aplaudat”, a declarat Bebe pentru Libertatea. (C.L.)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]